Baia Sprie implementează colectarea separată a deșeurilor

Publicat în Maramureş acum 3 ani

Primăria Baia Sprie a anunțat că se implementează colectarea separată a deșeurilor voluminoase și a celor vegetale. Asta pe lângă colectarea celorlaltor tipuri de deșeuri, tot selectiv.
„Se menține săptămânal colectarea deșeurilor colectate separat astfel: gunoi menajer plastic/metal, hârtie/carton și se introduce pe raza orașului Baia Sprie colectarea deșeurilor voluminoase și a celor vegetale.

Vegetație/de 2 ori pe lună, deșeuri voluminoase/electrocasnice /1 dată pe lună. Sticla va fi colectată în igluurile de culoare verde, care rămân amplasate pe străzi pentru colectarea acesteia.

În cartierul Nyres, colectarea deșeurilor vegetale și a celor voluminoase se va efectua conform calendarului întocmit pentru străzile Câmpului, Magnoliei și Merișorului.

Calendarele de colectare a deșeurilor proiectate pe 4 zone de colectare vor fi distribuite de o echipă din cadrul Serviciului Public care va derula o campanie de informare și distribuire a materialelor/calendarelor” – spun reprezentanții primăriei.

Centre de colectare deşeuri în Baia Sprie

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)