Campania „Orașe Curate” la Câmpia Turzii

Publicat în Cluj acum 3 ani

orase curateÎn perioada 24.05.2021 – 28.05.2021, la Câmpia Turzii are loc campania „Orașe Curate”, în colaborare cu EcoTic SA.

Prin intermediul acestei campanii, vor fi colectate Deșeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice.

Campania va include două posibilități de colectare a DEEE-urilor:

– activități de colectare DEEE, în perioada 24.05.2021 – 28.05.2021, la punctele de colectare de la sediul Companiei de Salubritate, din Str. P-ţa Unirii, nr.16 C, Câmpia Turzii, jud. CLUJ în intervalul orar 08:00 – 15:00.

– activități de colectare DEEE voluminoase de la domiciliul solicitanților în perioada 24.05.2021 – 28.05.2021 în intervalul orar 09:00 – 16:00.

Cetățenii care predau fie un deșeu în greutate de 20 kg, fie mai multe deșeuri, care însumate cântăresc 20 de kg, primesc atât un tichet cadou (în limita disponibilității), cât și un bilet de tombolă, cu șansa de a câștiga un aspirator Samsung.

Tombola va avea loc la finalul campaniei, iar câștigătorii vor fi anunțați prin telefon, de către organizatori.

LISTA CATEGORIILOR DE DEEE

1. Echipamente e transfer termic:

– frigidere, congelatoare, distribuitoare automate de produse reci, echipamente de aer condiționat, echipamente de dezumidificare, pompe de căldură, radiatoare cu ulei și alte echipamente de transfer termic utilizând alte fluide decât apa pentru transferul termic.

2. Ecrane monitoare și echipamente care conțin ecrane cu o suprafață mai mare de 100 cm2:

– ecrane, televizoare, cadre foto LCD, monitoare, calculatoare portabile, calculatoare mici portabile.

3. Lămpi:

– lămpi fluorescente drepte, lămpi fluorescente compacte, lămpi fluorescente, lămpi cu descărcare în gaze de înaltă intensitate – inclusiv lămpi cu vapori de sodiu la înaltă presiune și lămpi cu halogenuri metalice –, lămpi cu vapori de sodiu la joasă presiune, LED.

4. Echipamente de mari dimensiuni:

– mașini de spălat rufe, uscătoare de haine, mașini de spălat veselă, mașini de gătit, sobe electrice, plite electrice, aparate de iluminat, echipamente de reproducere a sunetului sau imaginilor, echipamente muzicale cu excepția orgilor instalate în lăcașe de cult, aparate de tricotat și țesut, unități centrale de calculator de mari dimensiuni, imprimante de mari dimensiuni, fotocopiatoare, automate cu monede de mari dimensiuni, dispozitive medicale de mari dimensiuni, instrumente de supraveghere și control de mari dimensiuni, distribuitoare automate de produse și bancnote de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice.

5. Echipamente de mici dimensiuni:

– aspiratoare, aparate de curățat covoare, aparate de cusut, aparate de iluminat, cuptoare cu microunde, echipamente de ventilare, fiare de călcat, aparate de prăjit pâine, cuțite electrice, fierbătoare de apă, ceasuri deșteptătoare și ceasuri de mână, aparate de ras electrice, cântare, aparate pentru îngrijirea părului și de îngrijire corporală, calculatoare de buzunar, aparate de radio, camere video, aparate video, echipamente de înaltă fidelitate, instrumente muzicale, echipamente de reproducere a sunetului sau imaginilor, jucării electrice și electronice, echipamente sportive, calculatoare pentru ciclism, scufundare, cros, canotaj etc., detectoare de fum, regulatoare de căldură, termostate, unelte electrice și electronice de mici dimensiuni, dispozitive medicale de mici dimensiuni, instrumente de supraveghere și control de mici dimensiuni, distribuitoare automate de produse de mici dimensiuni, echipamente de mici dimensiuni cu panouri fotovoltaice integrate.

6. Echipamente informatice și echipamente pentru comunicații electronice de dimensiuni mici, nicio dimensiune externă mai mare de 50 cm:

– telefoane mobile, GPS, calculatoare de buzunar, routere, calculatoare personale, imprimante, telefoane fixe.

Direcția Relații cu Comunitatea.

via Orașe Curate

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)