Campanie de colectare a deșeurilor electrice, în Piteşti

Publicat în Argeş acum 1 an

Primăria Municipiului Pitești și Asociația RoRec, alături de operatorul local partener, Save The World SRL, organizează până pe 4 iunie, o campanie de colectare a deșeurilor electrice, dedicată Zilei Mediului.

Lansat în 5 mai, programul de colectare va dura până pe 4 iunie, când se va închide cu o tombolă a participanților la campanie. Piteștenii sunt invitați să se implice în acest program, pentru cei care au echipamente electrice mari și grele existând serviciul GRATUIT de colectare, care poate fi apelat fără costuri la 0800 444 800 sau cu tarif normal la 0773 929 613 de luni până vineri, între orele 09:00-17:00.Toate comenzile venite până pe data de 3 iunie vor fi preluate de operatorul de colectare Save The World SRL, pe bază de programare telefonică, direct de la domiciliu sau de la locul de muncă.

Echipele operatorilor locali vă vor suna în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor. Cei care se vor debarasa corect de aceste deșeuri în cadrul campaniei noastre, dedicate Zilei Mediului, vor participa la tombola ce va avea loc în data de 4 iunie, ora 13:00, la Primăria Municipiului Pitești. Premiile puse la bătaie de organizatori sunt: 2 x mașină de găurit și înșurubat, 2 x șurubelniță cu acumulator, 2 x polizor unghiular, 2 x uscător de păr, 2 x blender, 2 x aspirator de mână. M.D.

via Curier.ro

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)