Negreștenii, răsplătiți cu bani pentru deșeurile electrice aruncate

Publicat în Vaslui acum o lună

deeeÎncepând de ieri, negreștenii care vor să se debaraseze responsabil de deșeurile electrice și electronice vor fi răsplătiți cu bani de către Primărie, care se oferă să le preia de la domiciliu, dacă sunt grele. Pentru 60 de kilograme se primesc 30 de lei.

Primăria Negrești a anunțat o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice prin care locuitorii orașului se pot debarasa responsabil de deșeurile electrice și electronice.

Astfel, începând de ieri, 10 mai, și pânâ vineri, 14 mai, negreștenii care au echipamente electronice și electrice uzate au ocazia de a le preda la punctul de colectare de la Primăria orașului Negrești în intervalul orar 8.00 – 16.00.

Dacă echipamentele electrice sau electronice vechi, de care oamenii nu mai au nevoie și chiar vor să scape sunt prea voluminoase pentru a fi aduse de aceștia la punctul de colectare de la sediul Primăriei, negreștenii pot apela numărul de telefon 0757.326.842, pentru a solicita preluarea de la domiciliu.

Pentru succesul campaniei de colectare a deșeurilor electrice și electronice, Primăria orașului Negrești a instituit și primirea unor premii instant: astfel, pentru o cantitate de 20 de kg, cel care aruncă echipamentele primește un tichet în valoare de 10 lei, cel care aruncă 40 de kg primește două tichete, respectiv 20 de lei, iar cel care se debasasează de deșeuri în cantitate de 60 de kg primește trei tichete (30 de lei).

via Monitorul de Vaslui

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)