Campanie de colectare deșeuri electrice și de baterii în Rădăuți

Publicat în Suceava acum 3 ani

radautiÎn perioada 19-30 aprilie locuitorii din Rădăuți sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului  prin colectarea separată a deșeurilor electrice și a becurilor și neoanelor, având astfel posibilitatea de a primi un premiu instant.

ECOTIC, alături de Primăria Municipiului Rădăuți și Servicii Comunale Rădăuți S.A organizează o campanie pentru locuitorii din Rădăuți, dedicată colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice.

Locuitorii au la dispoziție în cadrul campaniei:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc). Comenzile se vor face la numerele de telefon 0230 563495 si 0230 563496. În cazul acesta o echipa SC Rădăuti SA se va deplasa și va ridica DEEE de la domiciliu, respectând standardele de siguranță.
  • Predarea la punctul de colectare din strada 1 Mai, nr. 4 – 6, (luni – vineri intre orele 08:00 – 15:00).

Pentru a încuraja inițiativa de reciclare, organizatorii oferă un premiu instant,  o șapcă,  pentru predarea de deșeuri electrice de minim 15kg cumulate sau de minim 5 buc. becuri și/sau neoane.

“ Ne bucurăm să le putem oferi locuitorilor din Rădăuți o soluție la îndemână pentru predarea deșeurilor electrice și de baterii. În această perioadă majoritatea dintre noi ne pregătim de curățenia generală de primăvară care poate include și debarasarea de anumite echipamente. Încurajăm cetățenii să apeleze la soluțiile corecte de predare a acestor echipamente oferite în cadrul acestei campanii” declară dl. Jecalo Adi Gheorghiță, Administrator unic al Servicii Comunale Rădăuți.

Detalii despre campanie și regulamentul acesteia sunt disponibile pe www.ecotic.ro

via Suceava News

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)