Campanie de colectare la centrul permanent de colectare DEEE Alba Iulia până pe 4 iunie

Publicat în Alba acum 7 luni

Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia și RoEcollect, alături de partenerii: Agenția pentru Protecția Mediului Alba, Garda de Mediu Alba, Camera de Comerț și Industrie Alba,  EcoPositive, CTC Store, Cora Office și Alba24, vă invită la reciclare! Începând din 15 martie și până pe 4 iunie albaiulienii vor putea să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau defecte, iar pe 5 iunie va avea loc o tombolă cu premii pentru toți participanții.

Campania vine în sprijinul persoanelor fizice și juridice care doresc să se debaraseze responsabil și gratuit de aparatura stricată.

Aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești pot fi aduse la Centrul permanent de Colectare DEEE Alba Iulia, strada Detunata nr. 18, de luni până vineri între orele 09:00-17:00.

afisAB ok x

Programarea comenzilor de ridicare de la domiciliu sau sediu de firmă, pentru deșeuri grele și voluminoase, se poate face astfel:

  • Zilnic, între orele 9.00-17.00 la numărul 0755.406.406 prin SMS (tarif normal) sau pe WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului).
  • De luni până vineri, între orele 9.00-17.00 la TelVerde 0800.444.800 (gratuit).
  • Permanent prin formularul de comandă on-line de pe www.roecollect.ro/contact/

În urma comenzii dumneavoastră, veți fi sunați de un reprezentant al operatorului de colectare RoEcollect   pentru a stabili data preluării comenzii. Deșeurile electrice se preiau GRATUIT de la domiciliu sau sediu de firmă.

Până pe 4 iunie vă puteți debarasa rapid și gratuit de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase și aveți șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc în 5 iunie! 15 aparate electrocasnice noi (fier de călcat, mașină de găurit, polizor unghiular, storcător de citrice, cafetieră, aspirator), 20 vouchere CTC Store x 150 ron, 5 abonamente la Bazinul Olimpic, 50 bilete la Muzeul Principia, 50 bilete la Muzeul Național al Unirii și 20 de bilete pentru copii la Teatrul de Păpuși Prichindel își așteaptă câștigătorii.

Tombola cu premii se va desfășura on-line, pe pagina de facebook RoEcollect .

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.roecollect.ro

Grija și respectul față de mediul în care trăim capătă sens și se materializează prin implicarea și aportul fiecărui membru al comunității. Căci o comunitate nu este un concept abstract, ci ea este creată numai de noi, oameni preocupați de frumos. Oameni obișnuiți, care cred în puterea lor de a face bine.

Echipa RoEcollect Alba asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Vă așteptăm alături de noi!

Împreună pentru un viitor mai verde.

via Alba 24

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)