Campanie de reciclare DEEE în Teleorman

Publicat în Teleorman acum 2 ani

Primăria Municipiului Alexandria în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec prin operatorul local de colectare S.C. SAVE THE WORLD BY RECYCLING S.R.L., organizează până în data de 26 octombrie 2020, cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electronice, campania ”Premiat că ai reclat!”.

Cu această ocazie, Caravana RoRec se va deplasa pe străzile municipiului Alexandria pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice de la gospodăriile particulare și sedii de firmă sau instituții.

Ce deșeuri electrice vor fi colectate? Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic care se bagă în priză sau funcționează pe baterii, în greutate totală sau cumulată de min. 35 kg./ comandă.

Pentru preluarea gratuită a aparatelor electrice, electronice sau electrocasnice de la domiciliu sau sediu de firmă, puteți apela următoarele numere de telefon
– TelVerde 0800 444 800 – număr apelabil gratuit din orice rețea de telefonie fixă sau mobilă, de luni până sâmbătă între orele 09:00-17:00, 0773 929 613 sau 0761 834 800. Se poate depune comandă online de preluare prin completarea formularului disponibil pe https://www.colecteaza.ro/puncte-de-colectare/reciclare-deseuri-electrice-teleorman-tr/.

Pentru detalii și informații suplimentare despre campania de reciclare se poate contacta reprezentantul Serviciului Local de Colectare Teleorman – dl. Liviu Tr

asca la numărul de telefon 0729.145.780 sau puteți accesa https://www.colecteaza.ro/puncte-de-colectare/reciclare-deseuri-electrice-teleorman-tr/.
Primăria Municipiului Alexandria va acorda premii care constă în diplome și trofee dar și produse electrocasnice oferite de către Asociația Română pentru Reciclare RoRec, după cum urmează:
– 5 x blender;
– 5 x cafetieră;
– 3 x trusă accesorii scule;
– 1 cuptor microunde digital.

Premierea câștigătorilor va avea loc în data de 26.10.2020, prin tragere la sorți, începând cu orele 15:50 la sediul Primăriei Municipiului Alexandria din str. Dunării, nr. 139.

Participanții pot fi prezenți la extragerea premiilor, cu condiția respectării distanței minime impuse de reglementările legislative în vigoare iar purtarea măștii va fi obligatorie pe toată perioada extragerii. Membrii comisiei de validare a extragerii premiilor vor purta măști de protecție și mănuși și vor păstra distanța minimă obligatorie atât între ei cât și față de participanți.

Regulamentul campaniei ”Premiat că ai Reciclat!” poate fi vizualizat pe site-ul https://www.colecteaza.ro/wp-content/uploads/2020/09/REGULAMENT-Alexandria-28.09-26.10.2020-1.pdf.

Vezi toate centrele de colectare din județul Teleorman, după tipul de deșeuri colectate : 

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)