CL Craiova a votat alocarea a 12,98 milioane lei firmei Iridex pentru a cumpăra 1.120 de pubele

Publicat în Dolj acum 1 an

iridexConsiliul Local Craiova a aprobat, joi, cu votul majorităţii consilierilor locali ai PSD şi PER, alocarea sumei de 12,98 milioane lei, fără TVA, firmei Iridex pentru a cumpăra 1.120 de containere de suprafaţă, pentru colectarea selectivă a gunoiului, care vor deservi cetăţenii care locuiesc la bloc.

Proiectul a fost propus de conducerea Primăriei Craiova, iar consilierii PNL şi USR-PLUS au votat împotrivă, pe motiv că banii vor fi daţi unei firme private, care va achiziţiona aceste containere direct de la o altă firmă, fără licitaţie publică.

‘Nu putem gira acest proiect de CL, care oricum include vreo 2-3 hotărâri, care trebuiau tratate separat. Să ajungem să dăm milioane de euro din bani publici unei firme private, ca acea firmă privată să cumpere direct de la altă firmă privată nişte bunuri pentru craioveni, mi se pare de domeniul SF. Nu înţeleg de ce evitaţi aceste licitaţii, cum de altfel s-au şi achiziţionat până acum, printr-o simplă adresă prin care reprezentantul producătorului ne spune că s-ar putea ca alţi producători să aibă alte dimensiuni la containere. Pe bune? Să fie ultima dată când veniţi în faţa CL cu astfel de propuneri! Nu am crezut că se poate ajunge la asemenea aroganţă din partea conducerii PSD cu banii craiovenilor’, a spus consilierul PNL Marian Vasile.

Citește mai departe pe ecopolitic.ro

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)