Iridex a făcut un top 10 instituții publice din Craiova care colectează separat deșeurile

Publicat în Dolj acum 10 luni

pubele colectareOperatorul de salubrizare Iridex a făcut un top 10 instituții publice din Craiova care colectează separat deșeurile, scopul acestei campanii fiind acela de a fi descoperiți cei care vor să pună în aplicare cu adevărat programul privind reciclarea.

„Campionii reciclării și colectării separate” este o campanie prin care Iridex Group Salubrizare a realizat un top 10 instituții publice din Craiova care au colectat separat în anul 2021 și au înregistrat cele mai mari cantități de deșeuri reciclabile.

Scopul campaniei este acela de a-i descoperi pe cei care vor să schimbe lucrurile în bine și știu cum să facă asta.

„Campionii reciclării au înțeles acest lucru și ne arată că SE POATE. Prin propriile soluții, idei și gesturi cotidiene campionii reciclării își arată, zilnic, grijă față de natură, de mediu sănătos. Ei ne învață că se poate să reciclăm obiceiurile proaste, atitudinile greșite, ideile preconcepute, gesturile iresponsabile față de mediu. Sunt instituții organizate astfel încât să colecteze separat, să respecte regulile și să se asigure că deșeurile urmează traseul corect. Împreună putem da amploare atitudinilor și practicilor responsabile față de mediul înconjurător”, spune Ana Maria Predilă, reprezentant Iridex.

TOP 10 se prezintă astfel:

Spitalul Municipal Filantropia Craiova
Inspectoratul de Poliție Județean Dolj
Primăria Craiova
Muzeul Olteniei
Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova
Teatrul Național Marin Sorescu
Clubul Sportiv Municipal Craiova
Camera de Conturi Dolj
Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rural
INCESA Craiova

via Craiova Forum

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)