Iridex colectează gunoiul în Craiova

Publicat în Dolj acum 3 ani

Operatorul serviciului de salubrizare, Iridex confirmă faptul că în scurt timp va demara pregătirile pentru colectarea deșeurilor în Craiova. Reprezentanții Iridex, spun că într-adevăr discuțiile în acest sens cu administrația locală craioveană sunt avansate. Preluarea activității de colectare a deșeurilor în Municipiului Craiova este inclusă în contractul de delegare încheiat cu ADI ECODOLJ.

Așa cum a precizat și doamna primar, discuțiile privind începerea prestării sunt într-un stadiu destul de avansat, vizând analiza opțiunilor aplicabile pentru optimizarea și creșterea eficacității sistemului de colectare separată a deșeurilor, care va fi implementat.

Centre de colectare deşeuri în Craiova

Anterior începerii efective a prestării serviciilor de colectare, este necesară parcurgerea unor operațiuni pregătitoare, incluzând campanii de conștientizare a importanței colectării separate a deșeurilor, distribuire și amplasare a recipientelor necesare, popularizare a sistemului și a graficelor de preluare a deșeurilor, se precizează într-un răspuns al operatorului către GdS.

Operatorul mai spune că va informa locuitorii municipiului prin diferite căi de comunicare asupra detaliilor ce vor fi stabilite.

Avem convingerea că, alături de populație și cu sprijinul autorităților locale, vom reuși reducerea considerabilă a cantităților de deşeuri colectate destinate eliminării prin depozitare, contribuind împreună la asigurarea unui mediu de viață sănătos pentru locuitorii Craiovei, prin reducerea poluării și conservării resurselor naturale, se mai arată în răspuns.

via Gazeta de Sud

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)