Colectare gratuită deșeuri voluminoase, în Craiova

Publicat în Dolj acum 1 an

voluminoasePrimăria Municipiului Craiova alături de Iridex Group Salubrizare derulează o campanie de colectare GRATUITĂ deșeuri voluminoase, pentru craioveni.

Perioada de derulare a campaniei 1-30 aprilie 2022. Cum se desfășoară campania? Craiovenii care locuiesc la bloc sunt rugați să depoziteze deșeurile voluminoase lângă platformele gospodărești aferente blocului în care locuiesc.

În zona de blocuri, deșeurile abandonate se colectează zilnic din toate cartierele (Craiovița Nouă, Brazda lui Novac, George Enescu, Nicolae Titulescu, Rovine, Lăpuș, 1 Mai, Valea Roșie și Centru – Calea București).

În zona de CASE se face colectarea în urma unei comenzi telefonice făcute la numărul de la dispecerat al societății: 0251/979, iar echipele SC Iridex Group Salubrizare vor colecta deșeurile voluminoase în termen de 24 de ore de la solicitare.

Ce se poate preda în cadrul campaniei:

• mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă; obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

Ce nu se poate preda în cadrul campaniei: NU se preiau deșeurile: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase, brazi. Campania este derulată în parteneriat cu Primăria Muncipiului Craiova și ADI ECODOLJ.

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)