Centru de Reciclare Deseuri Hartie Carton, Mase Plastice, Sticla, Doze Aluminiu Bacau – Recycle International S.R.L.
S.C. RECYCLE INTERNATIONAL S.R.L., cu aproape zece ani de experiență, are domeniul principal de activitate colectarea deșeurilor nepericuloase de la persoane fizice și de la cele juridice.
Principalele obiective ale societății sunt reprezentate de colectarea, de procesarea și de valorificarea deșeurilor nepericuloase, punând la dispoziție sisteme integrate de management al deșeurilor și stabilind parteneriate durabile cu reprezentanții industriei de reciclare atât din țară, cât și din străinătate.
Misiunea companiei este de a participa în mod activ la protejarea și la conservarea mediului înconjurător prin asigurarea de servicii complete de gestionare a deșeurilor.
Ne ajutăm partenerii în identificarea solutiilor optime integrate de management al deșeurilor în vederea construirii unor activități economice durabile – colectarea și valorificarea deșeurilor nepericuloase.
Dorim ca prin acțiunile întreprinse să ne poziționăm printre principalii inovatori ai reciclării deșeurilor nepericuloase din Romania.