Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, plastic, sticlă, textile în Ilfov + București, județul Ilfov, Popești-Leordeni

GREENGLASS RECYCLING SA este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase, hârtii, cartoane, plastic, lemn, sticlă, textil , cu punct de colectare în Popești-Leordeni, la adresa: .
Sediu social:SC GreenGLASS RECYCLING SA Ilfov Popești Leordeni, soș. Olteniței, nr. 181 Jud ILFOV CUI: RO 31292568 Tel 021/3611983 Email: Administrator: Marius Costache

Green Glass reciclează deșeurile de sticlă post-consum și este una din cele mai moderne și performante fabrici din Europa de Sud-Est.

Înființată în 2013, GreenGlass este singura fabrică de reciclare a sticlei în România și transformă 100% deșeul în resursă valoroasă pentru industria producătoare de ambalaje de sticlă.

În fiecare an transformăm peste 145 de milioane de sticle din sticlă în milioane de tone de cioburi de calitate superioară. Acest lucru economisește peste 11.000 de tone de CO2, echivalentul emisiei unui avion care zboară în jurul lumii de aproximativ 680 de ori.

Reciclarea este soluția durabilă pentru ambalarea sticlei post-consum, fără să-și piardă calitatea. Acest ciclu ne permite să economisim materii prime valoroase și să contribuim astfel la conservarea mediului înconjurător.

Primim la sediul nostru deșeuri de ambalaje post-consum de la:

Industria HoReCa
Colectori
Industria de îmbuteliere
Managementul Deșeurilor

Soseaua Oltenitei, Nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Romania, Cod postal 077160.
Telefon: +40 21 361 19 83
E-mail: office[at]greenglass.ro

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Ilfov + București
  2. Centre de colectare județul Ilfov
  3. Centre de colectare Popești-Leordeni
  4. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  5. Centre de colectare hârtie și carton
  6. Centre de colectare lemn
  7. Centre de colectare plastic
  8. Centre de colectare sticlă
  9. Centre de colectare textile