Centru de colectare deșeuri ulei uzat în Chitila, Ilfov + București, județul Ilfov

3R GREEN SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare ulei uzat, cu punct de colectare în Chitila, la adresa: .
Sediu social:S.C. 3 R GREEN SRL- Punct de colectare si transfer deseuri, jud. Ilfov, loc. Chitila, str. Fortului, nr.31,
Tel. 0214900203- Sulca Corina,
email. .

3R Green SRL oferă servicii de colectare, în cazul societăților comerciale preluăm deșeurile colectate selectiv la sursă, inclusiv cele de ambalaj: sticlă, metal, plastic, carton, lemn, deșeuri ce devin materie primă pentru reciclatorii finali.

De asemenea, pentru toate tipurile de instituții și societăți comerciale, preluam în urma casărilor deșeuri din: echipamente electrice, electronice și electrocasnice, mobilier, lemn, sticlă, mochetă, textile etc.

Preluăm o mare gamă de deșeuri nepericuloase: municipale amestecate, ambalaje amestecate, stradale, industriale, în vederea sortării la stația de sortare din Chitila.

Pentru orice detalii referitoare la gestionarea acestor deșeuri, nu ezitați să ne contactați: 0752295228, 0755086600, tel./fax 0214900203, email: 

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Chitila
  2. Centre de colectare Ilfov + București
  3. Centre de colectare județul Ilfov
  4. Centre de colectare ulei uzat