Centru de colectare deșeuri anvelope uzate, baterii auto, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, plastic, vehicule scoase din uz în Buftea, Ilfov + București, județul Ilfov

REMAT BUCURESTI NORD SA este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase, metale neferoase, hârtii, cartoane, plastic, anvelope uzate acumulatori uzati
, VSU
, DEEE , cu punct de colectare în Buftea, la adresa: .
Sediu social:SC REMAT BUCURESTI NORD SA, – Buftea, Str. Rasaritului, nr.57, Jud. Ilfov CUI: RO 1558367
Tel: 021/310.19.14;
fax: Email: Dir. Gen.: Rocsin Valentina

RematHolding are ca domeniu principal de activitate reciclarea deseurilor metalice si nemetalice. Misiunea companiei este realizarea si implementarea la nivel national al unui management integrat al deseurilor pe baza parteneriatelor pe termen lung.

Deseuri Feroase
Prelucrarea deseurilor feroase in vederea valorificarii se face prin sortare manuala, taiere manuala sau mecanica, folosind foarfeca hidraulica, taiere cu ajutorul instalatiei tip Shredder, balotare.

Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice
Rematholding este autorizata sa colecteze toate tipurile de DEEE-uri: aparate de uz casnic de mari dimensiuni , aparate de uz casnic de mici dimensiuni , echipamente informatice si de telecomunicatii .

Deseuri Neferoase
Rematholding detine toate autorizatiile necesare desfasurarii activitatii de colectare si valorificare a deseurilor neferoase cat si a metalelor pretioase (platina, aur, argint, etc).

Deseuri de Baterii si Acumulatori
Rematholding colecteaza si transporta deseurile de baterii si acumulatori conform legislatiei in vigoare, sorteaza pe categorii si depoziteaza deseurile de baterii si acumulatori in conditii de siguranta, urmand ca acestea sa fie supuse procesului de tratare .

Deseuri Nemetalice
Deseurile nemetalice colectate sunt supuse procesului de sortare, balotare, granulare si sunt reintroduse in circuitul industrial.

Deseurilor Periculoase.
Deseurile periculoase se colecteaza si transporta cu respectarea tuturor prevederilor legale in domeniu, se depoziteaza temporar in conditii de siguranta si se predau spre neutralizare sau eliminare.

Punct de lucru Targoviste
Str. Laminorului, nr. 10, ORAS TARGOVISTE, Jud Dambovita
COD 130089
Mobil: 0735234847
Alexandru Dragodan

Punct de lucru Moreni
Str. Crangului, nr. 11, Moreni, judet Dambovita

Punct de lucru Gaesti
Str. Armatei, nr. 1, Gaesti, judet Dambovita

Punct de lucru Titu
Titu, Sat. Salcuta, nr. 159

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Buftea
  2. Centre de colectare Ilfov + București
  3. Centre de colectare județul Ilfov
  4. Centre de colectare anvelope uzate
  5. Centre de colectare baterii auto
  6. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
  7. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  8. Centre de colectare hârtie și carton
  9. Centre de colectare plastic
  10. Centre de colectare vehicule scoase din uz