Centru de colectare deșeuri baterii auto, baterii portabile, electrocasnice (DEEE), fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, PET, plastic, sticlă, textile în județul Caraș-Severin, Reșița

S.C. Brantner S.R.L.Reșița începe o nouă etapă de strângere și conștientizare a colectării selective a gunoiului menajer. Cetățenii au responsabilitatea de a-și sorta deșeurile pe fracții (plastic/metal/hârtie/carton/sticlă), primind de la firma Bratner, saci  personalizați pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

În cazul persoanelor fizice care nu figurează  în baza de date  ca având contract de prestari servicii, aceștia sunt rugați să se deplaseze la sediul operatorului de salubritate din Strada Timișoarei Nr.1, la telefon 0355/249963 sau 0737/770526 în vederea perfectării contractului, pentru a beneficia de materialele arătate mai sus (saci).

Cantitatea de deșeuri în Reșița este destul de generoasă, ridicându-se la aproximativ 22.000 tone/an. Un mic porcent este reciclat și puțini știu că aproximativ 80% din gunoiul din depozite, ar fi  putut fi reciclat.Cu un minim efort, putem ajuta, fiecare, la reducerea poluării, contribuind la păstrarea mediului și al apelor curate, conservând resursele naturale regenerabile si reducând consumul de energie.

Mai multe info pe http://www.brantner.ro/resita/

Firmă de colectare și reciclare deșeuri în Cluj, Reșița, Zalău. Deșeurile care se colectează de către operatorii de salubritate, de la domiciliu, la solicitarea deținătorilor de deșeuri, persoane fizice, potrivit ghidului informativ:

Plastic, Hartie, Sticla, Metal, Deseuri electrice, electronice, Baterii auto, Neoane, Baterii de dimensiuni mici, Deșeuri vegetale din gospodării individuale private: – Tarif 20,47 lei/mc TVA inclus conform HCL 991/2019
Deseuri construcții: Tarif 37,01 lei/mc TVA inclus, conform HCL 991/2019
Mobilă: Tarif 20,47 lei/mc TVA inclus conform HCL 991/2019
Anvelope uzate diametru max. 21”:  Tarif 20,47 lei/mc TVA inclus conform HCL 991/2019

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

 1. Centre de colectare județul Caraș-Severin
 2. Centre de colectare Reșița
 3. Centre de colectare baterii auto
 4. Centre de colectare baterii portabile
 5. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
 6. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
 7. Centre de colectare hârtie și carton
 8. Centre de colectare PET
 9. Centre de colectare plastic
 10. Centre de colectare sticlă
 11. Centre de colectare textile