Centru de colectare deșeuri lemn în județul Dolj, Melinesti

GREEN PALLET SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, lemn , cu punct de colectare în Melinești, la adresa: .
Sediu social:SC GREEN PALLET SRL – D, – Sat
Negoiesti, Com. Melinesti, str. Olga Otetelisan, nr. 238B, Jud. Dolj, CUI: RO 34620155
Tel: 0722.752.231; fax: 0351.819.112;
Email: Administrator: Manea Anca

Green Pallet este agent economic autorizat in scopul preluarii ambalajelor din lemn si a valorificarii/reciclarii deseurilor de ambalaje din lemn in scopul indeplinirii individuale a obiectivelor anuale de reciclare a deşeurilor de ambalaje

Cu sediul in satul Negoiesti (25Km de Craiova), societatea Green Pallet este specializata în fabricarea, comercializarea si repararea ambalajelor de lemn.
Avem o experiență considerabilă in oferirea de servicii și satisfacerea nevoilor celor mai mari clienți, prin contracte stricte de furnizare a paletilor si ambalajelor atât noi cât și second hand.

Din acest motiv, clientela noastra include unele dintre cele mai importante companii romanesti și multinaționale care operează în țara noastră..

Scopul nostru este de a oferi solutii integrate pentru clienții noștri, de la faza de planificare la etapa finală a achiziției, oferind cele mai bune solutii posibile pentru a satisface pe deplin nevoile lor la cel mai mic cost posibil

Green Pallets
Str. Olga Otetelisan, nr. 238B, Negoiesti
Telefon: 004-0722.75.22.31
Fax: 004-0351.81.91.12
eMail:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Dolj
  2. Centre de colectare Melinesti
  3. Centre de colectare lemn