Centru de colectare deșeuri vehicule scoase din uz în Brașov, județul Brașov

SC STE SO SAMAC SRL este operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto, dezmembrarea părtilor componente și sortarea lor, predarea lor către reciclatori în vederea coincinerării, recuperarii energiei și materiilor prime, cu punct de lucru în Brașov, str. Linia VI Darste nr. 6

Ste So Samac este autorizat in vederea colectarii si valorificarii deseurilor reciclabile atat de la persoane fizice cat si de la persoane juridice. Oferim servicii de colectare si transport a deseurilor feroase si neferoase.

Atat in centrele noastre de colectare din Municipiul Brasov, cat si la centrul-depozit din Str. Timisului Sec Nr. 94, societatea achizitioneaza zeci de tone de deseuri anual, astfel:

Feroase si neferoase – colectare fier vechi Brasov;
Ste So Samac colecteaza fier vechi (masini si utilaje, calorifere, tabla, centrale termice si transformatoare) pentru a-l repune in circuit ca materie prima. Orice obiect nefolositor de fier, cupru, inox, alama sau aluminiu poate fi valorificat.

Hartii/cartoane – colectare hartie si carton Brasov;
Colectarea hartiei provenite din tiparituri (ziare, reviste, brosuri) si din ambalaje este cel mai bun mod de a salva copacii de la taiere.

Deseuri echipamente electronice si electrocasnice – colectare DEEE Brasov;
Colectam orice tip de deseu electronic sau electrocasnic care functioneaza pe baterii sau cu alimentare la priza: frigidere, masini de spalat, televizoare, monitoare, unitati PC, laptopuri, impimante, radio-uri, telefoane, roboti de bucatarie, fiare de calcat etc.

Acumulatori auto uzati – colectare baterii si acumulatori Brasov;
Acumulatorii auto uzati si bateriile contin metale grele care sunt toxice si poluante atat pentru mediu, cat si pentru sanatatea oamenilor. Acesta este si motivul pentru care nu se arunca pe calea gunoiului menajer.

Pet-uri, folie plastic, lazi si navete – colectare PET-uri si deseuri din plastic Brasov;
Ambalajele din plastic sunt o problema globala, scopul reciclarii fiind unul major. Plasticul nu este un material reciclabil, dar poate fi refolosit. Vedem des efectele nocive ale plasticului in natura. Reciclarea plasticului este un mod de a salva planeta de pungile, cutiile si sticlele de plastic care sunt aruncate la intamplare.

Colectam lazi de plastic, navete de bere sau bauturi racoritoare (HDPE), ladite de fructe si legume (PP), sticle de plastic (PET), folie (PE).

Doze si ambalaje din aluminiu – colectare deseuri neferoase Brasov;
Aluminiul a devenit un material versatil care este folosit in industria de ambalaje (conserve, cutii pentru bauturi, blistere pentru medicamente), in constructii si in aeronautica. Poate fi reciclat nelimitat fara a-si pierde caracteristicile.

Sticla – colectare sticla Brasov
Sticla (transparenta sau colorata) este un material care poate fi topit si repus in circuit in proportie de 100%. Deseurile provenite din ambalaje de sticla (sticle de apa si bauturi racoritoare) si borcane folosite ca ambalaje se pot reintoarce in circuiut, asemeni aluminiului, la nesfarsit.

NU colectam sticla provenita din geamuri (aceasta este tratata chimic).

programul RABLA – colectare masini uzate Brasov (dezmembrari)
O masina scoasa din uz se transforma intr-un poluant. Colectarea si dezmenbrarea in vederea reciclarii si valorificarii materialelor este solutia cea mai buna pentru vehiculele scoase din uz.

La achizitionarea deseurilor reciclabile, STE SO SAMAC colaboreaza cu peste 5.000 furnizori persoane fizice si cu un numar de peste 20 furnizori persoane juridice.

Localizare punct de lucru:

Adresa: Str. Timisului Nr. 94, Brasov
Email:  sau
Program: Luni – Vineri: 08.00-17.30
Sambata: 08.13 (cu verificare telefonica prealabila)
Persoane de contact:
Stoleru Mihai Daniel – 0740.050.423
Stoleru Florin Sorin – 0740.050.432
Senchea Alina Maria – 0740.143.418

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Brașov
  2. Centre de colectare județul Brașov
  3. Centre de colectare vehicule scoase din uz