Centru de colectare deșeuri anvelope uzate, electrocasnice (DEEE), hârtie și carton, plastic, sticlă în Deva, județul Hunedoara

Era Xxi SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din sticlă (albă și colorată), plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton, anvelope uzate, DEE-uri, cu punct de lucru în Deva, str. Orizont

Era Xxi SRL este autorizată pentru colectarea şi valorificarea următoarelor tipuri de deşeuri reciclabile: Hârtie/Carton Mase plastice: folie,polietilenă, articole tehnice (ABS,PA,PP,PS,POM..etc) Plastic: navete, lădiţe, scaune, mese, folie de polietenă incoloră şi colorată, PET etc. Deşeuri metalice feroase: fier vechi, tablă Deşeuri metalice neferoase: cupru, aluminiu,alamă, bronz, inox. Deşeuri electrice,electronice şi electrocasnice Deşeuri sticlă Deşeuri lemn Colectarea deşeurilor se face atât de la persoane fizice cât şi juridice.

Pentru societăţiile comerciale care generează deşeuri reciclabile, pune la dispoziţie GRATUIT containare specializate pentru depozitarea şi transportul deşeurilor, pe care le ridică ori de câte ori este nevoie. Containarele de care societatea dispune sunt închise sau descoperite, si au capacităţi de 12,16 şi 24 mc. La cerere, pentru marii generatori, amplasează prescontainere.

S.C ERA XXI SRL Deva este o societate comercială cu capital privat integral românesc, ce a luat fiinţă in anul 1994 sub denumirea de SC CLASS PROIECT SRL Deva. Obiectul de activitate iniţial, a fost construcţii, proiectare şi comercializare materiale de construcţii, însa odata cun anul 1995 obiectul de activitate se completează cu activitatea de colectare şi valorificare a materialelor reciclabile.

Anul 2002 aduce mari schimbari atât in structura, denumire cat si in domeniul de activitate al firmei; denumirea societăţii s-a schimbat din CLASS PROIECT în ERA XXI, iar domeniul principal de activitate a devenit recuperarea materialelor reciclabile sortate, cod CAEN 3832. În scurt timp societatea a reuşit să-şi câştige un loc important pe piaţa de profil datorită atât calităţii serviciilor oferite cât şi a faptului că am pus înainte de toate interesul partenerului. Compania este recunoscută pe plan local si regional pentru promptitudinea şi calitatea serviciilor oferite.

Pentru a face faţă exigenţelor pieţei, am investit în instalaţii performante pentru recilclare, în sistemul logistic şi în programe pentru securitatea muncii. De asemenea, punem accent deosebit pe creşterea constantă a nivelului de pregătire teoretică şi practică a tuturor angajaţilor.

Compania prestează servicii de colectare şi valorificare a deşeurilor de hârtie, carton, mase plastice, sticlă, anvelope uzate si DEEE, transport cu autocamioane specializate, dotate cu abrokipper şi autocamioane cu prelată.

 • Pelungire str. Orizont, nr. 2, Localitatea: Deva, Judetul: Hunedoara.
 • Telefon:
  fix: 0372 / 782.289
  fax: 0354 / 815.036
  mobil: 0729 / 009.776

 

 

Societatea noastră este autorizată pentru colectarea şi valorificarea următoarelor tipuri de deşeuri reciclabile: Hârtie/Carton Mase plastice: folie,polietilenă, articole tehnice (ABS,PA,PP,PS,POM..etc) Plastic: navete, lădiţe, scaune, mese, folie de polietenă incoloră şi colorată, PET etc. Deşeuri metalice feroase: fier vechi, tablă Deşeuri metalice neferoase: cupru, aluminiu,alamă, bronz, inox. Deşeuri electrice,electronice şi electrocasnice Deşeuri sticlă Deşeuri lemn

Colectarea deşeurilor se face atât de la persoane fizice cât şi juridice. Pentru societăţiile comerciale care generează deşeuri reciclabile, punem la dispoziţie GRATUIT containare specializate pentru depozitarea şi transportul deşeurilor, pe care le ridicăm ori de câte ori este nevoie.

Containarele de care societatea noastră dispune sunt închise sau descoperite, si au capacităţi de 12,16 şi 24 mc. La cerere, pentru marii generatori,amplasăm prescontainere.

Pelungire str. Orizont, nr. 2, Localitatea: Deva, Judetul: Hunedoara.
Telefon:
fix: 0372 / 782.289
fax: 0354 / 815.036
mobil: 0729 / 009.776
E-mail:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

 1. Centre de colectare Deva
 2. Centre de colectare județul Hunedoara
 3. Centre de colectare anvelope uzate
 4. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)
 5. Centre de colectare hârtie și carton
 6. Centre de colectare plastic
 7. Centre de colectare sticlă