Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, PET, plastic, sticlă în județul Sibiu, Orlat

Goldstar Imex SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din sticlă (albă și colorată), PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton și metale (oțel, aluminiu, fier vechi), cu punct de lucru în Orlat, str. Noua nr. 812, tel: 0269/571570, fax: 0269/571312, Tasdelen Hamit.

Firma este specializată în realizarea produselor de mase plastice folosind procedeul de reciclare. Inființată în anul 1996 firma s-a remarcat prin servicii și produse de calitate, competitive pe piata europeana, fapt atestat și prin situarea firmei pe locul 13 intre firmele straine din ROMĂNIA și pe locul 1 intre firmele Sibiene.

Materiale Plastice
Plasticul joacă un rol important în orice aspect al vieţii noastre. Materialele plastice sunt folosite pentru a crea produse pe care le folosim în fiecare zi, ca jucăriile, mobila, containerele pentru băuturi, haine etc. De altfel, consumul a crescut exponenţial faţă de acum 50 de ani, dat fiind că este considerat un material destul de ieftin şi care se modelează uşor. Cea mai mare cantitate de materiale plastice se găseşte în containere şi ambalaje (sticle pentru răcoritoare, sticle de şampon, capace etc.), dar şi în bunuri durabile (mobilă, electrocasnice etc.) şi non-durabile (scutece, pungi de gunoi, căni şi ustensile casnice şi medicale etc.)..

Colactare Hartie şi Carton
Cu ajutorul tehnologiei actuale, hartia poate fi reciclata de obicei, de maxim 4 ori, iar beneficiile aduse atat costurilor de productie dar mai ales mediului sunt foarte importante. Indiferent de cantitatea de hartie sau carton ce poate fi colectata asiguram intreg suportul necesar unei astfel de operatiuni. Colectam maculatura, ziare in cantitati mari, ambalaje de carton indiferent de gramaj, alte tipuri de materiale pe baza de hartie. Pentru detalii complete privind colectarea si reciclarea maculaturii va rugam accesati sectiunea destinata. Pentru mai multe informatii privind colectarea hartiei va rugam sa ne contactati. Va vom informa in detaliu cu privire la modul de lucru !

Brichete de Lemn
Sunt brichete din Goldstar Imex primate la o presiune foarte mare, produs 100% ecologic, fără lianți și aditivi. Noi utilizăm doar lemnul netratat, care a fost uscat înainte de prelucrare, la conținutul mediu de umiditatede 8%. De aceea, brichetele noastre ard cu aproape nici o funingine, cenușă și poluanți dăunători și protejează, astfel, focarul și căminul, spre încântarea hornarului..

Romania,Jud.Sibiu,Loc Orlat, Str.Noua Nr.839
Office,(+40) 269 571 570
Mobil,(+40)745 563 697

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Sibiu
  2. Centre de colectare Orlat
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare PET
  6. Centre de colectare plastic
  7. Centre de colectare sticlă