Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Alba Iulia, județul Alba

Sună gratis la TelVerde 0800 444 800 iar echipa SLC Alba te va contacta pentru a stabili detaliile preluării gratuite a deșeurilor electrice. Pentru persoane juridice se emit documentele necesare pentru casare.

Preluarea de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este un serviciu disponibil doar pentru deșeurile electrice grele sau voluminoase, care depășesc 30 kg. Pentru deșeurile electrice mici, becuri și baterii, consultă harta interactivă a punctelor de colectare de mai jos

Societatea SISTEM DE COLECTARE SLC ALBA SRL este o structură de economie socială (SES) cu rolul de a gestiona deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în județul Alba, dar și în județele limitrofe.

Această structură funcționează ca un centru de colectare DEEE și derulează activități de colectare directă la centru și de la domiciliu/sediu organizație, activități de transport local, înregistrare/cântărire, sortare, depozitare a deșeurilor electrice și electronice și pregătire loturi pentru livrare către reciclatorii specializați.

Centrul de colectare și sortare este amenajat conform standardelor europene în vederea colectării deșeurilor într-un mod organizat și în condiții de deplină siguranță, cu respectarea normelor de mediu.

La nivelul SES-ului au fost create 6 locuri de muncă, dintre care 3 pentru persoane aparținând grupurilor vulnerabile: 1 coordonator (manager) SES; 1 gestionar; 1 stivuitorist (persoană vulnerabilă); 2 manipulanți (persoane vulnerabile); 1 șofer (persoană vulnerabilă).

De asemenea, pentru susținerea activității SES a fost creat un parteneriat cu primăria locală, acesta fiind un prim pas în implicarea autorităților locale în vederea atingerii normelor europene de colectare (respectiv 4kg/locuitor/an).

Localitate:Alba Iulia

Adresă: Str. Detunata, nr.18 (fosta centrala termica)

Telefon: 0756 026 916

Program colectare la centru: Luni-Vineri: 09.00-17.00

  1. Centre de colectare Alba Iulia
  2. Centre de colectare județul Alba
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)