Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă, textile în județul Sibiu, Sibiu

Master Ecologic SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și valorificarea deșeurilor de ambalaje din sticlă (albă și colorată), PET, plastic (HDPE, PVC, LDPE, PP, PS), hârtie, carton, metale (oțel, aluminiu, fier vechi), lemn, pluta și materiale textile (bumbac, iuta), cu punct de lucru în Sibiu, str. Șoseaua Alba Iulia nr. 98 .

S.C. MASTER ECOLOGIC SRL este o firma infiintata in anul 2011, avand ca principal obiect de activitate si fiind autorizata prin Autorizatia de Mediu nr. SB169/24.08.2011 pentru colectarea, transportul, eliminarea si valorificarea deseurilor industriale reciclabile, periculoase si nepericuloase, ecologizare arii contaminate si rezervoare, precum si servicii specializate de protectia mediului(autorzati/bilanturi/ evaluari).

SERVICIILE OFERTIE DE MASTERECOLOGIC SUNT
colectarea, transportul, eliminarea si valorificarea deseurilor industriale reciclabile, periculoase si nepericuloase, ecologizare arii contaminate si rezervoare, precum si servicii specializate de protectia mediului(autorzati/bilanturi/ evaluari).

SC MASTER ECOLOGIC SRL
Selimbar, Sos. Sibiului nr. 2
cam. 209, Jud. Sibiu
Telefon:+4 0369 452 437
Fax: +4 0369 452 438
Mobil: +4 0746 313 138
E-mail:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Sibiu
  2. Centre de colectare Sibiu
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare PET
  7. Centre de colectare plastic
  8. Centre de colectare sticlă
  9. Centre de colectare textile