Centru de colectare deșeuri hârtie și carton, lemn, PET, plastic, sticlă, substanțe periculoase în Cugir, județul Alba

Avem deosebita placere si posibilitate ca, in cateva randuri, sa va aducem in prim plan societatea noastra, prezentandu-va activitatiile si oportunitatiile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unei colaborari durabile si eficiente.

Firma M&C EcoPaper a fost infiintata in 2005 ca societate cu raspundere limitata cu capital integral romanesc, oferind si campletand treptat o gama de produse si servicii in domeniul fabricarii produselor de uz gospodaresc si sanitar din hartie si carton. Mai precis activitatea de baza a societatii noastre este fabricarea de hartie igenica, a rolelor de hartie pentru ambalaj si a tuburilor de carton.

Deasemenea ca activitate secundara, societatea noastra detine la Cugir, Jud. Alba un centru de colectare produse nepericuloase (hartie, carton, folie, rafie, sticla, pet, ladite fructe etc) existand posibilitatea de compensare intre societatea noastra si clienti. Pentru aceasta activitate M&C EcoPaper ofera clientilor sai containere metalice sau saci tip `BIG` pentru colectare, iar ridicarea acestora se face la o anumita data stabilita prin contract sau la cererea clientului.

Societatea nostra colaboreaza doar cu reciclatori finali, deci va putem ajuta la indeplinirea de obiective pentru ambalajele puse pe piata.

Transportul tuturor produselor se face prin propriul parc autoDe-a lungul timpului echipa manageriala a investit in dezvoltarea societatii, aceasta inregistrand o crestere continua a cifrei de afaceri ajungand ca in anii 2013,2014 si 2015 sa ocupe locul 1 in Topul firmelor din judetul Alba in categoria din care face parte.

Cu aceasta scurta prezentare sper ca v-am starnit interesul lasandu-va cateva semne de intrebare despre activitatea companiei noastre, si sper sa ne contactati in vederea stabilirii unor relatii de colaborare reciproc avantajoase.

  1. Centre de colectare Cugir
  2. Centre de colectare județul Alba
  3. Centre de colectare hârtie și carton
  4. Centre de colectare lemn
  5. Centre de colectare PET
  6. Centre de colectare plastic
  7. Centre de colectare sticlă
  8. Centre de colectare substanțe periculoase