Centru de colectare deșeuri baterii auto în Buzău, județul Buzău

TOTAL WASTE MANAGEMENT SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, acumulatori portabili, baterii auto, acumulatori industriali, cu punct de colectare în Buzău, la adresa: mun. Buzău, str. Transilvaniei nr. 132, județul Buzău .
Sediu social:mun. Buzău, Aleea Industriilor, nr. 17, Pavilion Comercial, Etaj 1, Camera1, jud. Buzău, 0720770484, 0756196683, 0749.028.710; ;

Total Waste Management asigura gestionarea integrata a deseurilor intr-un mod eficient si profesionist, iar dumneavoastra beneficiati de expertiza de peste 14 ani in gestionarea deseurilor a specialistilor din Green Group.

Servicii de colectare din fata casei
Daca ati strans deseuri de ambalaje sau deseuri de echipamente electrice, electronice sau electrocasnice scoase din uz, puteti accesa serviciul de preluare a materialelor reciclabile din fata casei, SIGUREC MOBIL….

Solutii pentru toate deseurile reciclabile
Preluam si gestionam toate tipurile de deseuri reciclabile nepericuloase: deseuri de ambalaje, toate tipurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice, lampi, baterii si becuri.

Buzău
Total Waste Management
Strada Barbu Vacarescu 164
Bucuresti 020285 România

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Buzău
  2. Centre de colectare județul Buzău
  3. Centre de colectare baterii auto