Centru de colectare deșeuri baterii auto, electrocasnice (DEEE) în Domnești, Ilfov + București, județul Ilfov

ECOTRANS DANARA SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto, acumulatori industriali, cu punct de colectare în Domnești, la adresa: Sos. Oltenitei nr 204, Popesti-Leordeni.
Sediu social:Sat Domnesti, nr 1707E, jud Ilfov

Suntem o companie specializată pe colectarea și reciclarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice, dar și a hârtiei și cartonului.

Suntem orientați în principal pe zonele din sudul țării precum: București și Ilfov, Oltenia și Muntenia (Olt, Dolj, Argeș, Mehedinți, Gorj), dar în cazul unor cantități mai mari putem colecta indiferent de locație.

COLECTARE DESEURI ELECTRONICE
Deseurile electrice si electronice (DEEE) sunt deosebit de daunatoare mediului inconjurator, de accea intervine aici operatiunea de reciclare si extragere a elementelor componente (practic metalele sunt sintetizate si grupate apoi refolosite pentru crearea unor noi componente. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva categorii de deseuri electrice & electronice ce pot fi predate cu succes catre echipa noastra:

Echipamente IT&C: monitoare crt sau lcd, unitati calculatoare, laptopuri, imprimante laser sau deskjet, ups-uri, servere, echipamente de retea, echipamente de telecomunicatii, componente de orice fel, accesorii;
Electronice: televizoare, plasme, echipamente multimedia, vcr, dvd;
Electrocasnice: masini de spalat, frigidere, cuptoare cu microunde, aragaze, aparate de cafea, orice tip de aparat electrocasnic de dimensiuni mici;

Baterii si acumulatori – de toate tipurile si capacitatile
Un roman utilizeaza in medie 8 baterii pe an. In majoritatea cazurilor acestea nu pot fi reincarcate (de exemplu bateriile cu zinc-carbon si magneziu alcalin – baterii pentru scopuri generale). Reciclarea acestora este foarte simpla si eficienta iar metalele componente sunt astfel impiedicate sa intre in contact cu mediul inconjurator. Similar se procedeaza si in cazul acumulatorilor, care devin inutilizabili dupa atingerea ciclurilor limita de incarcare.

Compania noastra ofera posibilitatea de transport gratuit de la locatia dumneavoastra, precum si intocmirea documentelor specifice pentru casare si scoatere din uz.

Telefon: 0752.568.092
E-mail:
Autorizație de mediu: Nr.20 / 09.03.2016 (click aici pentru a descărca autorizația)
eCOLECTARE.ro – este un serviciu al S.C. Ecotrans Danara SRL, RO33669215, J23/2918/2014,
Sediul Social: Com. Domnesti 1707E – jud. Ilfov

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Domnești
  2. Centre de colectare Ilfov + București
  3. Centre de colectare județul Ilfov
  4. Centre de colectare baterii auto
  5. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)