Centru de colectare deșeuri baterii auto în Cluj-Napoca, județul Cluj

VESNA GC SRL este operator economic autorizat pentru colectarea și reciclarea bateriilor auto uzate, baterii auto, cu punct de colectare în Cluj-Napoca, la adresa: Cluj. Napoca , Calea Baciului, nr 3-4, jud. Cluj.
Sediu social:Cluj Napoca str. Donath nr. 186/12 , jud. Cluj

Ne dorim ca natura sa ramana asa cum ar trebui sa fie, curata.Punem pret pe protectia mediului, de aceea suntem atenti la minimizarea impactului pe care il are activitatea noastra si a produselor pe care le comercializam asupra mediului inconjurator.Investim in campanii de informare privind importanta reciclarii acumulatorilor cu plumb acid cat si in cele privind necesitatea colectarii lor. Ne instruim angajatii sa manifeste o atitudine responsabila fata de colectarea selectiva a deseurilor rezultate din activitatea comerciala si sa se implice activ.
Colectam acumulatorii uzati, ii transportam si ii predam firmelor reciclatoare.Atentie! Componentele nedegradabile din plumb si plastic ale acumulatorilor si mai ales deversarea continutului acestora, mai exact a substantelor periculoase ca electrolitul, provoaca un impact negativ asupra mediului.

Reciclare (colectare)
Calea Baciului nr.3-4 cod 400230 Cluj Napoca
Te/fax: +40 364 800396
Tel.mobil: +40 724 314086

L-V: 9:00-17:00

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Cluj-Napoca
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare baterii auto