Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în Cluj-Napoca, județul Cluj

CS BRANTNER VERES SA este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Cluj-Napoca, la adresa: .
Sediu social:Cluj-Napoca, str. Lalelelor Nr: 11, 0264598477
0264594155
0737770450

– HARTIE/CARTON – container albastru si inscriptionat cu mentiunea hartie/carton : ziare, reviste, documente, cutii din carton, cutii tetrapack, plicuri; Atenție: deșeurile ce conțin reziduuri de mancare, servetelele, hartia de bucătărie folosita, hartiatermica de la casele de marcat sau lucioasa sunt considerate deseuri reziduale.

– PLASTIC/METAL – container galben si inscriptionat cu mentiunea plastic/metal : bidoane și cutii din plastic, folii de plastic, pahare, recipienti, ghivece, tavi, ambalaje din polistiren. Atenție: deseurile ce contin reziduuri de mancare, servetelele si hartia de bucatarie folosita sau lucioasa sunt considerate deseuri reziduale;

– STICLA – container verde si inscriptionat cu mentiunea sticla : sticle, borcane. Atenție: vasele termorezistente, portelanul, ceramica, oglinzi sau geamuri se considera deseuri reziduale.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII, ACCESATI LINKUL : https://primariaclujnapoca.ro/Informatiipublice/comunicate/colectarea-selectiva-a-deseurilor-conformoug-74-2018/

Nerespectarea prevederilor enunţate şi a obligaţiei de presortare, prestocare şi colectare selectivă în mod corespunzător a deşeurilor conduce la sancţionarea contravenţională a utilizatorului serviciului.

Sediul central
Str.Lalelelor nr.11/48 Cluj-Napoca

Relatii cu clientii/facturare/casierie/incheiere contracte
Str.Constantin Brancusi nr.18, Cluj-Napoca

Compartiment productie
Str.Bobalnei 62-64, Cluj-Napoca

Tel (fix) – 0364 – 999
+ tasta 1 – sesizari si reclamatii deseuri municipale;
+ tasta 2 – deseuri reciclabile;
+ tasta 3 – comenzi-contracte;
+ tasta 4 – facturare si incasari.

Email –

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Cluj-Napoca
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)