CS BRANTNER VERES SA - Firmă de colectare și reciclare deșeuri în Cluj-Napoca, județul Cluj

- HARTIE/CARTON – container albastru si inscriptionat cu mentiunea hartie/carton : ziare, reviste, documente, cutii din carton, cutii tetrapack, plicuri; Atenție: deșeurile ce conțin reziduuri de mancare, servetelele, hartia de bucătărie folosita, hartiatermica de la casele de marcat sau lucioasa sunt considerate deseuri reziduale.

- PLASTIC/METAL – container galben si inscriptionat cu mentiunea plastic/metal : bidoane și cutii din plastic, folii de plastic, pahare, recipienti, ghivece, tavi, ambalaje din polistiren. Atenție: deseurile ce contin reziduuri de mancare, servetelele si hartia de bucatarie folosita sau lucioasa sunt considerate deseuri reziduale;

- STICLA – container verde si inscriptionat cu mentiunea sticla : sticle, borcane. Atenție: vasele termorezistente, portelanul, ceramica, oglinzi sau geamuri se considera deseuri reziduale.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII, ACCESATI LINKUL : https://primariaclujnapoca.ro/Informatiipublice/comunicate/colectarea-selectiva-a-deseurilor-conformoug-74-2018/

Nerespectarea prevederilor enunţate şi a obligaţiei de presortare, prestocare şi colectare selectivă în mod corespunzător a deşeurilor conduce la sancţionarea contravenţională a utilizatorului serviciului.

Sediul central
Str.Lalelelor nr.11/48 Cluj-Napoca

Relatii cu clientii/facturare/casierie/incheiere contracte
Str.Constantin Brancusi nr.18, Cluj-Napoca

Compartiment productie
Str.Bobalnei 62-64, Cluj-Napoca

Tel (fix) - 0364 – 999
+ tasta 1 – sesizari si reclamatii deseuri municipale;
+ tasta 2 – deseuri reciclabile;
+ tasta 3 – comenzi-contracte;
+ tasta 4 – facturare si incasari.

Email -
0737770450
http://brantner.ro/cluj


Puncte și centre de colectare Cs Brantner Veres SA: