Centru de colectare deșeuri plastic în județul Arges, Pitești

DODI PLAST TECH SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, plastic , cu punct de colectare în Pitești, la adresa: .
Sediu social:SC DODI PLAST TECH SRL, –
Pitesti, str. Banat, bl.A6, sc.F, ap.16, Jud. Argeș
CUI: RO 16301972
Tel: 0754.201.080; fax: 0248/279.509
Email: Administrator: Dolofan Constantin
Daniel

O parte importantă a ISO14001 este respectarea legilor și reglementărilor politicilor de Mediu adoptate la nivel national, in stransa legatura si armonizare cu reglementarile la nivelul intregii Uniuni Europene. De aceea, DODI PLAST TECH SRL investeste continuu pe multiple canale primordiale ale dezvoltarii noastre ca si un viitor partener durabil pentru tot mai multe companii nationale si europene. Utilizarea eficienta a materiilor prime, investirea in tehnlogii de ultima generatie cu eficienta crescuta din punct de vedere energetic, monitorizarea constanta a proceselor de productie, reducerea la minim a materiilor auxiliare mai putin prietenoase cu mediul, sunt cateva din masurile adoptate de DODI PLAST TECH SRL in directia atingerii obiectivelor propuse prin masurile interne de protectie a mediului.

Reciclarea materialelor plastice reutilizabile constituie deasemenea o latura extrem de importanta a activitatii noastre zilnice. Suntem adeptii colectarii si reciclarii conforme a turor deseurilor generate din ndustrie dar si din viata de zi cu zi, si consideram ca importanta reciclarii ar trebui sa fie datoria fiecarui locuitor al acestei planete. De aceea, DODI PLAST TECH SRL a pus accent pe crearea si dezvoltarea activitatii proprii de reciclare, atragand in aceasta activitate toti partenerii nostrii. Noi ne ajutam clientii in stabilirea obiectivelor nationale de mediu, prin preluarea de la acestia a deseurilor de materiale plastice generate, in vederea reciclarii si reintegrarii acelor deseuri din nou in circuitul economic. Detinem linii complete si complexe de reciclare a deseurilor de materiale plastice, fabricate de producatori cu traditie in domeniul reciclarii.

Adresa: 110185-Pitesti DN 65B Km. 4+610m
(Iesire A1-Zona METRO Pitesti)
Telefon: +40 745-056.754
Email:

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Arges
  2. Centre de colectare Pitești
  3. Centre de colectare plastic