Centru de colectare deșeuri fier vechi și metale neferoase, hârtie și carton, lemn, plastic, sticlă, textile, vehicule scoase din uz în Dej, județul Cluj

ECO SMART LIFE SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri, metale feroase
, metale neferoase, hârtii, cartoane
, plastic
, lemn
, sticlă
, textile plastic VSU
, bare auto , cu punct de colectare în Dej, la adresa: .
Sediu social:SC ECO SMART LIFE SRL, – DEJ Str. Mihai Viteazu nr. 21 A, Jud. Cluj CUI: RO 27646110
Tel/fax: 0264/274.322; Email: Administrator: Ilies Vasile

Eco Smart Life SRL are ca obiectiv principal colectarea, recupererea, valorificarea si comercializarea materialelor reciclabile ( carton, hartie, plastic, feroase si neferoase ). Datorită standardului înalt de calitate a produselor noastre, am devenit un furnizor de incredere pentru toate deșeurile reciclabile atat pe piata interna cat și cea externa. Eco-smart life, face parte din reteaua centrelor de colectare si recuperare a deseurilor reciclabile, circuitul reciclarii se incheie prin prelucrarea acestora de catre companiile cu care noi avem contarct.

Eco Smart Life SRL are posibilitatea de a colecta si prelua materialele reciclabile din orice oras din tara. Pentru colectare putem pune la dispozitie diferite containere si recipienti in functie de spatiul si cantitatitatiile de materiale reciclabile rezultate. In cazul marilor supermarketuri, prin personalul experimentat in domeniul colectarii si recuperarii materialelor reciclabile, putem veni cu o multitudine de solutii, in vederea unui management cat mai eficient al deseurilor. Dispunem de utilaje speciale pentru ridicarea prescontainerelor, posibilitatea montarii la punctul de preluare unei prese pentru balotat deseuri, personal specializat, diferiti saci industriali si recipienti, suntem dispusi sa facem preluarea in orice zi din saptamana.Suntem deschisi oricarei solutie, pentru o colaborare cat mai eficienta.

Date de contact:
Sediul social: Dej,str. Mihai Viteazul nr.21 A, Jud. Cluj
Punct de lucru: Cluj Napoca, Calea Dezmirului nr. 16-18


Fix: 0264274322
Mobil: +40752060003
Mobil: +40747123330

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare Dej
  2. Centre de colectare județul Cluj
  3. Centre de colectare fier vechi și metale neferoase
  4. Centre de colectare hârtie și carton
  5. Centre de colectare lemn
  6. Centre de colectare plastic
  7. Centre de colectare sticlă
  8. Centre de colectare textile
  9. Centre de colectare vehicule scoase din uz