Colectarea deșeurilor de ambalaje din sticlă în Miercurea Ciuc – 13–17 aprilie 2021

Publicat în Harghita acum 3 ani

colectare sticlaÎn perioada 13–17 aprilie 2021, Operatorul Regional de Salubrizare Eco-Csík  organizează colectarea selectivă a deșeurilor de ambalaje din sticlă.

Locuitorii din Miercurea-Ciuc pot preda deșeurile de sticlă în data de 17 aprilie, primind o sumă de 30 de bani pentru fiecare kilogram.

„Ediția de primăvară a campaniei de colectare a sticlelor se desfășoară pe toate aria de delegare a firmei. În cursul săptămânii (13–16 aprilie) cetățenii a celor 15 comune din împrejurime vor putea valorifica deșeurile de ambalaje din sticlă, urmând ca sâmbătă, 17 aprilie, municipiul Miercurea Ciuc să devină locația predării.

La punctele de colectare deja cunoscute pot fi valorificate borcane, sticle de apă minerală, de vin, de bere, de șampanie, de sirop, borcane de alimente pentru bebeluși, sticle de parfum. Din cauza procedurii diferite de reciclare nu se acceptă geamuri, oglinzi, becuri, pahare, castroane de sticle termorezistente, ochelari, tuburi de neon, sticle de medicamente.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Punctele de colectare din Miercurea Ciuc:

Lunca Mare (vizavi de Dedeman)
Jigodin (vizavi de căminul cultural)
Șumuleu-Ciuc (vizavi de „Casa de copii”)
bulevardul Frăției (la intrarea spre Aleea Copiilor)

Pentru fiecare kilogram de sticlă predată, primiți o sumă de 30 de bani.

Campania de colectare a sticlei va fi urmată de curățenia generală de primăvară, organizată de Primărie și firma de salubrizare Eco-Csík.

via ZiarHarghita.ro

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)