Debarasarea de primăvară în municipiul Miercurea Ciuc – piese de mobilier, aparate electronice sau electrice, hârtie, plastic, sticlă etc – 25–31 martie

Publicat în Harghita acum 3 ani

deseuri voluminoaseÎn intervalul 25–31 martie se va desfăşura debarasarea de primăvară în municipiul Miercurea Ciuc. În această perioadă locuitorii caselor private pot depune deşeurile menite să fie transportate în faţa porţilor. Locatarii din blocurile de locuit pot să depună deșeurile la punctele de colectare.

„Deşeuri care vor fi transportate cu ocazia debarasării de primăvară sunt: piese de mobilier, aparate electronice sau electrice, hârtie, plastic, sticlă etc. Organizatorii roagă pe cei vizaţi să nu plaseze spre transportare deșeuri provenire din construcții și demolări, deşeuri industriale sau deșeuri periculoase. Societatea de salubrizare S.C. Eco-Csík SRL se angajează să asigure transportarea deşeurilor în mod gratuit.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Primăria și firma de salubrizare planifică o altă rundă de debarasare în cursul toamnei.

În prima zi de luni a fiecărei luni S.C. Eco-Csík SRL preia gratuit deșeurile provenind din debarasare în curtea societății de pe str. Salcâm nr.1.

via Ziar Harghita

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)