Colectarea deșeurilor vegetale din Suceava, pe cartiere

Publicat în Suceava acum 4 ani

La fel ca în fiecare toamnă, în fiecare gospodărie, dar și la nivelul asociaților de proprietari, la blocuri, se adună cantități mai mici sau mai mari de deșeuri vegetale, care nu se depozitează la un loc cu deșeurile menajere, ci trebuie colectate și ridicate separat.

Confruntat cu întrebări și solicitări în această privință din partea sucevenilor, viceprimarul Lucian Harșovschi a ținut să reamintească faptul că pentru ridicarea deșeurilor vegetale Primăria Suceava are stabilit un program de colectare, pe străzi și zile.

Centre de colectare deşeuri în județul Suceava

“Deșeurile vegetale se depozitează în saci în mod separat de fracția umedă/uscată. Colectarea se face gratuit pentru locuințele individuale în sistemul <din poartă în poartă> cu o autogunoieră specială după următorul program și în următoarele condiții:

– luni: cartier Ițcani (operator S.C. Ritmic Com S.R.L);

– marți: cartierele Obcini și George Enescu (operator S.C. Ritmic Com S.R.L);

– joi: cartier Zamca (porțiunea arondată operatorului S.C. Ritmic Com S.R.L);

– joi: cartier Burdujeni Sat (operator S.C. Diasil Service S.R.L);

– vineri: Centru și cartier Zamca (porțiunea arondată operatorului S.C. Diasil Service S.R.L).

Tot gratuit se prestează aceste servicii și pentru asociațiile de proprietari și instituțiile publice, pe bază de programare în urma unei solicitări adresate Primăriei municipiului Suceava prin Direcția de ecologizare”.

Pentru agenții economici ridicarea deșeurilor vegetale se face contra cost, în baza unei solicitări adresată operatorului de salubrizare.

Pentru informații suplimentare și solicitări, sucevenii pot suna la numărul de telefon al primăriei – 0230.212.696, int. 154/254 sau 141.

Via Monitorul de Suceava

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)