Colectarea deșeurilor voluminoase în Valea Jiului

Publicat în Hunedoara acum 12 luni

Pentru a veni în spijinul oamenilor, care acum își fac curat în gospodării, firma de salubritate care operează în Valea Jiului adună acum deșeurile voluminoase.

Acțiunea se desfășoară pe orașe și primii vizați sunt cei de la Vulcan și Aninoasa.

În această săptămână, că tot a început marea curățenie de Crăciun, oamenii sunt îndemnați să își soată la gunoi obiectele mari din locuințe, dacă nu mai au nevoie de ele. Este cel mai potrivit moment și firma care gestionează sistemul pentru colectarea gunoiului vine acum și le ridică gratuit.

„Campania va avea loc după cum urmează:  în 16 decembrie, la Vulcan și Aninoasa, în 17 decembrie – Lupeni și Uricani, în 18 – Baru și Bănița, în 19 decembrie – Petroșani, iar 21 decembrie – Petrila.

Deșeuri voluminoase sunt considerate saltelele, oglinzile de dimensiuni mari, mobilă veche, damigene, mochete, schiuri, perdele, tot ce sunt de volum mai mare”, a spus Gabriel Pancu, director coordonator al punctului de lucru Valea Jiului. Nu vor fi ridicate, însă, materialele de construcții, așa că nu este momentul să scoateți la ghenă astfel de deșeuri.

În ziua în care urmează să vină mașina de colectare, deșeurile pot fi depozitate la ghene până la ora 11,00, iar ridicarea lor se va face între 12,00 și 16,00.

„Avem o rugăminte către cetățeni, să ia în calcul ca locul în care vor depozita deșeurile să ne permită și nouă accesul, ca să le putem ridica cu utilajele și să nu încurce accesul în punctele de colectare la containere”, a mai spus reprezentatul firmei Supercom.

Deșeurile din gospodării au reprezentat mereu o problemă pentru cei care gestionează sistemul de colectare al deșeurilor. Acesta este și motivul pentru care, împreună cu fiecare primărie în parte, Supercom a decis să facă un grafic periodic, pentru a ridica deșeurile de acest tip.

via Cronica Vaii Jiului

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)