AXIAL LOGISTIC SRL - Firmă de colectare și reciclare deșeuri în Satu Mare, județul Satu Mare

București
str. Sevastopol nr. 24
, tel. 0212327182, fax. 0212327181 , București

www.e-deseu.ro și marca SNC – Sistem Național de Colectare aparțin Axial Logistics SRL

Sistem Național de Colectare

este o franciză ce reprezintă serviciile a 5 operatori regionali autorizați pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA), care își desfășoară activitatea în cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015, prin care se transpun în România prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene.

Principalele atuuri ale SNC – Sistem Național de Colectare constau în vasta reprezentare regională și locală a rețelei de operatori de colectare, în capacitatea dovedită de colectare DEEE și DBA, de peste 10.000 tone/an, și în standardul ridicat al serviciilor de colectare și logistice prestate, grație experienței profesionale de peste 10 ani a specialiștilor noștri.

În prezent, SNC – Sistem Național de Colectare operează centre de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în mun. București și în următoarele 25 de județe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vrancea.
0745085376
http://e-deseu.ro

Puncte și centre de colectare Axial Logistic SRL:

Despre Axial Logistic SRL: