Centru de colectare deșeuri electrocasnice (DEEE) în județul Satu Mare, Satu Mare

AXIAL LOGISTIC SRL este operator economic autorizat pentru colectare și reciclare deșeuri electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), televizoare vechi, frigidere, imprimante, calculatoare și componente de calculatoare, mașini de spălat, telefoane vechi etc., cu punct de colectare în Satu Mare, la adresa: .
Sediu social:București
str. Sevastopol nr. 24
, tel. 0212327182, fax. 0212327181 , București

București
str. Sevastopol nr. 24
, tel. 0212327182, fax. 0212327181 , București

www.e-deseu.ro și marca SNC – Sistem Național de Colectare aparțin Axial Logistics SRL

Sistem Național de Colectare

este o franciză ce reprezintă serviciile a 5 operatori regionali autorizați pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a deșeurilor de baterii și acumulatori (DBA), care își desfășoară activitatea în cadrul normativ stabilit prin Legea nr. 211/2011 și OUG nr. 5/2015, prin care se transpun în România prevederile Directivei nr. 19/2012 a Parlamentului Uniunii Europene.

Principalele atuuri ale SNC – Sistem Național de Colectare constau în vasta reprezentare regională și locală a rețelei de operatori de colectare, în capacitatea dovedită de colectare DEEE și DBA, de peste 10.000 tone/an, și în standardul ridicat al serviciilor de colectare și logistice prestate, grație experienței profesionale de peste 10 ani a specialiștilor noștri.

În prezent, SNC – Sistem Național de Colectare operează centre de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice în mun. București și în următoarele 25 de județe: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brașov, Brăila, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea și Vrancea.

Vezi mai multe puncte/centre de colectare de la

  1. Centre de colectare județul Satu Mare
  2. Centre de colectare Satu Mare
  3. Centre de colectare electrocasnice (DEEE)