ECO LIFE STYLE SRL - Firmă de colectare și reciclare deșeuri în București

Preluam urmatoarele sortimente de deseuri:

Deseuri nepericuloase: hartie/carton, mase plastice, metal (feros/ neferos), lemn, sticla;
Deseuri toxice si periculoase;
Deseuri de echipamente electrice si electronice;
Suntem reciclatori pentru deseurile de lemn si mase plastice;
Suntem autorizati pentru tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase vegetale utilizate ca materii prime in compost.

MANAGEMENTUL INTEGRAT AL DESEURILOR
Obiectivul nostru intr-o colaborare este acela de a oferi clientilor solutii de reciclare pentru cat mai multe deseuri generate. Astfel, firmele partenere vor putea sa isi indeplineasca targetele de reciclare, care in ultimii ani au fost ridicate chiar si la 90%.

DISTRUGERE MATERIALE
ECO LIFE STYLE vine in ajutorul companiilor care au pe stoc produse expirate sau neconforme care trebuie eliminate fara riscul de a fi introduse intr-un circuit comercial legal sau ilegal.

Totodata asiguram distrugerea documentelor confidentiale sau cu regim special eliminand riscul recuperarii informatiilor cuprinse in acestea.

TRANSFORMAREA DESEURILOR IN COMPOST
Instalaţia de compostare cu tambur pe care o detinem, este proiectată să constituie o metodă eficace, sigură, facilă şi eficientă de compostare a celor mai multe fluxuri de deşeuri organice. Fluxurile de deşeuri pot include reziduuri alimentare, resturi bio-solide si alte fluxuri de deşeuri.

TRANSFORMAREA DESEURILOR IN BRICHETE BIOMASA
Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri de a creste gradul de reciclare pentru deseurile generate cu o linie tehnologica de fabricatie brichete biomassa. Acestea sunt utilizate in general la incalzirea centralizata a spatiilor de locuit sau pt producerea agentului termic apa calda sau abur utilizat in diverse procese industriale.

RECICLATOR DESEURI MASE PLASTICE
Asiguram reciclarea deseurilor de ambalaje mase plastice prin linia de tocare- spalare si regranulare cu o capacitate de 100 tone lunar.

EcoLifeStyle
Adresa: Str. Plevnei, nr. 42, Comuna Dascalu, Jud. Ilfov, 077075, Romania
RO21765235, J23/4789/2019 (J40/9673/2007)

Depozit: 0743.265.433
Oferte: 021.222.30.70

0212223070
http://ecolifestyle.ro


Puncte și centre de colectare Eco Life Style SRL: