Enal Petriclis SRL Firmă de colectare și reciclare deșeuri

Enal Petricris a luat nastere in urma cu 9 ani, avand ca obiect principal de activitate colectarea, tratarea si eliminarea deseurilor, activitati de recuperare a materialelor reciclabile, precum si activitati de avicultura.

Venim in sprijinul companiilor care isi doresc sa depuna un efort in crearea unui mediu inconjurator mai verde si mai curat cu servicii eficiente de reciclare deseuri in Focsani si judetul Vrancea, Braila, Buzau, Bacau, Galati, Harghita si Covasna. Folosim utilaje moderne si de ultima generatie pentru a ne asigura de calitatea materialelor rezultate.

Investim permanent in dotarea societatii noastre pentru a face intregul proces de reciclare deseuri mai usor, mai rapid si mai sigur. Serviciile de reciclare sunt disponibile pentru o gama vasta de materiale, precum hartie si carton, plastic, sticla, PET sau lemn.

Firma noastra colecteaza deseurile reciclabile, care sunt transportate la depozitele noastre, unde sunt sortate si reciclate. In acest mod ne asiguram ca materialele vor fi procesate intr-un mod corect.

Pentru deseuri nereciclabile, oferim solutii de tratare sau eliminare.

Oferim servicii de colectare, transport, reciclare sau eliminare, dupa caz, pentru urmatoarele tipuri de deseuri:
Deseuri hartie si carton
Deseuri feroase si neferoase
Deseuri sticle
Deseuri plastic
Deseuri lemn
Deseuri textile
Deseuri din cauciuc
CDeseuri ulei uzat
Deseuri SNCU si alimente expirate

Enal Petricris
Telefon: 0723.566.310SUNA
Telefon: 0728.107.676SUNA
E-mail:
Adresa: Comuna Slobozia Ciorasti, Judetul Vrancea
0723566310
http://enalpetricris.ro


Puncte și centre de colectare Enal Petriclis SRL: