Lion Recycle SRL Colectare hârtie și carton în București

Unul dintre aspectele care ne-au determinat sa devenim un centru de colectare deseuri este faptul ca la nivel national fenomenul de reciclare nu este luat in serios. De fapt, sunt foarte putini cei care fac din colectarea selectiva a deseurilor si reciclare o activitate fireasca si repetitiva. Mai precis, la nivel municipal, rata de reciclare din tara noastra ramane foarte scazuta: 14% in anul 2019.

Astfel, pentru reciclare hartie carton reprezinta o reala provocare pentru romani, iar rata de performanta continua sa se mentina scazuta, in ciuda obiectivelor impuse de catre Uniunea Europeana si la nivelul acesteia.   Iar ca sa ne facem o idee si mai clara a acestui fapt, media de colectare pe cap de locuitor este undeva la 272 kg (2018). In schimb, alte tari europene stau ceva mai bine la acest capitol si prezinta valori de peste 492 kg (2018) pe cap de locuitor.

mail:
tel: 0770.489.065
adresa: Str. Preciziei, nr. 9B, Bucuresti, Sector 6
0770.489.065
https://lionrecycle.ro/

Unul dintre aspectele care ne-au determinat sa devenim un centru de colectare deseuri este faptul ca la nivel national fenomenul de reciclare nu este luat in serios. De fapt, sunt foarte putini cei care fac din colectarea selectiva a deseurilor si reciclare o activitate fireasca si repetitiva. Mai precis, la nivel municipal, rata de reciclare din tara noastra ramane foarte scazuta: 14% in anul 2019. centru colectare reciclare hartie carton - nu taiati padureaAstfel, pentru reciclare hartie carton reprezinta o reala provocare pentru romani, iar rata de performanta continua sa se mentina scazuta, in ciuda obiectivelor impuse de catre Uniunea Europeana si la nivelul acesteia. Iar ca sa ne facem o idee si mai clara a acestui fapt, media de colectare pe cap de locuitor este undeva la 272 kg (2018). In schimb, alte tari europene stau ceva mai bine la acest capitol si prezinta valori de peste 492 kg (2018) pe cap de locuitor.

Puncte și centre de colectare Lion Recycle SRL:

Anunțuri Lion Recycle SRL:

Despre Lion Recycle SRL: