M.M. INDUSTRY SRL - Firmă de colectare și reciclare deșeuri în Alba Iulia, județul Alba

Reciclarea este esentiala pentru o dezvoltare continua permitandu-ne totodata sa pastram resursele si sa micsoram cantitatea de deseuri.

Am decis ca putem utiliza in mod rational, prin reciclare, deseurile neferoase, respectiv aluminiul, considerent pentru care cu privire la acest segment activitatea societatii noastre se desfasoara in modul urmator: cumparam de la agentii economici si populatie si prelucram potrivit STAS-urilor in vigoare solicitate de beneficiarii nostri de pe piata.
Societatea noastra asigura containere specializate pentru depozitarea temporara a deseurilor reciclabile de aluminiu, mijloace de incarcare si transport specializate, adecvate pentru transportul deseurilor reciclabile.

Crearea si promovarea produselor reciclate pe piata este fundamentala. Tinand cont de faptul ca aluminiul este 100% reciclabil este important ca ambalajele din acest material sa nu fie aruncate ci colectate, respectiv reciclate. Fara sa isi piarda din proprietati, aluminiul poate fi reciclat la nesfarsit fara a suferi pierderi de calitate.

Cum se recicleaza aluminiul? Consumatorul arunca produsele de aluminiu la cosul de gunoi, urmand a fi colectat si apoi transportat la statia de reciclare. Aici, aluminiul este sortat, curatat si pregatit pentru procesare.
Dupa ce este pregatit pentru procesare, se purcede la obtinrea aluminiului topit printr-un proces de re-topire, fiind mai apoi transformat in blocuri mari - lingouri.
Lingourile de aluminiu sunt apoi trimise la diferite fabrici si uzine, urmand a fi transformat in diferite produse.
Astfel, intr-un timp scurt si cu un consum de energie mai mic, aluminiul reciclat se reintoarce pe piata, la consumatori sub o noua forma, in diferite produse.

Adresa: Str. Livezii Nr. 42F, Alba Iulia, Alba, Romania
Telefon: +40 258 812 913
Fax: +40 258 812 913
E-mail:
0258812913
http://mmindustry.ro


Puncte și centre de colectare M.M. Industry SRL: