MDY RECYCLING DEVELOPMENT SRL - Firmă de colectare și reciclare deșeuri în Găneasa, județul Ilfov

MDY RECYCLING DEVELOPMENT S.R.L. a fost fondata in 2010, in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului. Compania noastra efectueaza servicii de colectare – reciclare hartie – carton, mase plastice, fier si electrice-electronice. Dispunem de mijloace de transport de diverse capacitati si asiguram transportul impreuna cu personal de incarcare pentru o cantitate minima de 500 kg de deseuri reciclabile la o ridicare. Pentru clientii ce genereaza cantitati mai mari de 10 tone/luna de deseuri hartie-carton putem pune la dispozitie containere sau prescontainere, preluarea acestora fiind asigurata de societatea noastra cu mijloace de transport adecvate. Cantarirea acestora se face la punctul nostru de lucru, cu bascula electronica.

SERVICII PERFORMANTE
- management integrat al deseurilor
- pubele si containere de colectare
- raportari mediu privind cantitatile genstionate

CE DESEURI COLECTAM?
Colectam deseuri din hartie și carton, deseuri provenite din arhiva, deseuri mase plastice, deseuri lemn, deseuri electrice și electronice...

Avem o gama larga de dimensiuni disponibile pentru containere. Pentru o securitate sporita si pentru a reduce riscul imprastierii deseurilor, dispunem si de modele de containere ce pot fi inchise.

Reciclare deseuri constructii


MDY Recycling ofera clientilor optiuni pentru reciclarea produselor din gips carton. Cu reteaua noastra de furnizori pe care o folosim, clientii nostri au acces la cea mai recenta tehnologie care permite reciclarea gips-cartonului si a altor produse destinate utilizarii in industria placilor de gips.

Deseurile de constructii sunt generate de activitatile de constructie si demolari, fiind compuse dale, tigle, asfalt, materiale plastice, metale, lemn. Aceste deseuri de constructie sunt cel mai adesea inerte si nebiodegradabile, grele, voluminoase si suprasolicita gropile de gunoi.

Telefon:
Informatii
0730 310 310
Programari
0760 620 232

E-mail:


Adresa:
Ganeasa - DN 2 Mihai Eminescu, Sindrilita, Ilfov, Romania.
0730310310
http://recicleaza-deseuri.ro


Puncte și centre de colectare Mdy Recycling Development SRL: