Comprest SA va asigura serviciului de colectare a deșeurilor din Zărnești

Publicat în Braşov acum 4 ani

Operatorul de salubritate Comprest SA a câștigat licitația lansată de Primăria Zărnești în vedere asigurării serviciului de colectare a deșeurilor menajere și reciclabile din oraș.

Potrivit anunțului de licitație, contractul încheiat pe o perioadă de 5 ani are o valoare de 12.536.091, 95 lei, fără TVA și ar urma să intre în vigoare începând de la 1 noiembrie.

Până luna viitoare, Comprest ar urma să doteze platformele de precolectare a deșeurilor, dar și să le ofere saci zărneștenilor pentru colectarea reciclabielor.

La nivelul orașului sunt peste 3.800 de gospodării individuale și în vederea colectării separate a reciclabilelor, fiecare familie ar urma să primească, de două ori pe lună, și saci speciali, diferențiați pe culori în funcție de deșeul colectat: galbeni – pentru plastic și metal, albaștri – pentru hârtie și carton și verzi – pentru sticlă. În ceea ce privește cartierele de blocuri, la cele 11 platforme de precolectare, unde sunt peste 3.600 de persoane arondate în cadrul a 35 de asociații de proprietari, pe lângă eurocontainerele destinate colectării deșeurilor menajere, Comprest ar urma să amplasezeși unele speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Vezi toate centrele de colectare din Județul Brașov, după tipul de deșeuri colectate: 

Via BiziBrasov

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)