Containere pentru deșeuri reciclabile, în cartierul Banat din Pitești!

Publicat în Argeş acum 3 ani

deseuriMai multe containere pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din sticlă, plastic sau metal au fost amplasate de SC Salubritate S.A, în cartierul piteștean Banat. Locatarii sunt rugaţi să le folosească în mod corespunzător şi să nu arunce deşeuri menajere sau alt tip de deşeuri faţă de cele pentru care este destinat containerul respectiv.

Primăria Pitești a instalat, prin SC Salubritate 2000 S.A., 17 containere clopot, cu o capacitate de 2,25 și 3 mc, în nouă puncte de colectare din cartierul Banat. Acestea au înlocuit containerele destinate deșeurilor reciclabile din plastic/metal și sticlă de la platformele blocurilor: B17, A7-D3, A6-B10, B4-B5, A4, Bl.7, P18-PD4, 48-Aleea Militarilor, P7.

În containerele pentru sticlă vor putea fi depozitate ambalaje din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice; sticle etc. În containerele pentru plastic/metal vor putea fi depozitate: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc. Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: , a transmis SC Salubritate S-A. M.D.

via Curier.ro

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)