Containere pentru deșeuri reciclabile, în cartierul Banat din Pitești

Publicat în Argeş acum 2 ani

reciclabileContainere pentru deșeuri reciclabile, în cartierul Banat! Primăria Pitești a instalat, prin SC Salubritate 2000 S.A., 17 containere clopot, cu o capacitate de 2,25 și 3 mc, în nouă puncte de colectare din cartierul Banat.

Acestea au înlocuit containerele destinate deșeurilor reciclabile din plastic/metal și sticlă de la platformele blocurilor: B17, A7-D3, A6-B10, B4-B5, A4, Bl.7, P18-PD4, 48-Aleea Militarilor, P7.
În containerele pentru sticlă vor putea fi depozitate ambalaje din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice; sticle etc.

În containerele pentru plastic/metal vor putea fi depozitate: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc.

Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: .

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)