Ecotic oferă preluarea de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase din 38 de județe

Publicat în Recomandari acum 3 ani

ECOTIC relansează, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, campania națională de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) „Fii la tine-n țară la fel ca afară!”

ECOTIC pune la dispoziție numărul unic de call center 021 9641, unde primești consultanță pentru cele mai mai potrivite opțiuni de debarasare.

Totodată, Ecotic oferă preluarea de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase din 38 de județe, printre care se numără și Brașov. Dacă vrei să dai o comandă de preluare a unui astfel de echipament volunuminos de la domiciliu, poți contacta asociația Ecotic la numărul de telefon 021 9641.

ECOTIC gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a aproximativ 700 de producători și importatori afiliați.

În mod special în ceea ce privește echipamentele de mici dimensiuni, deoarece nu este eficientă deplasarea la domiciliu pentru acestea, publicul larg are la îndemână o mulțime de puncte: în magazinele de electronice, la locul de muncă și chiar la școală, iar în anumite orașe sunt centre de colectare ale operatorilor de salubritate. Pentru a identifica cel mai apropiat punct de colectare poți consulta harta de aici.

via BizBrasov

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)