Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (DEEE) din Brașov

Publicat în Braşov acum 3 ani

deee mioveniCAMPANIE DE COLECTARE,  9 – 12 SEPTEMBRIE

1Astra – B-dul Saturn – în fața la Galeriile Orizont
2Centru Civic – în parcarea din fața Sergiana Center
3Prund – Schei – P-ța Unirii
4Răcădău – Parcul TRANDAFIRILOR

 

Fiecare locuitor care va aduce la punctele de colectare deșeuri electrice va fi înscris automat la tombolă, având oportunitatea de a câștiga unul dintre următoarele premii: 1 x cuptor microunde, 3 x mixer bucătărie, 3 x uscător de păr, 6 x trusă de scule. Extragerea va avea loc pe 12 septembrie, ora 14:00 la punctul de colectare Aleea Tiberiu Brediceanu – Caravana ECOTIC.

VINO ȘI VIZITEAZĂ MUZEUL MOBIL AL DEȘEURILOR ELECTRICE, CARAVANA ECOTIC!

Caravana ECOTIC se redeschide publicului larg, la Brașov cu ocazia FOV. Vă așteptăm în perioada 9 -12 septembrie să vizitați în condiții de siguranță Caravana ECOTIC. Aceasta va staționa pe Aleea Tiberiu Brediceanu – sub Tâmpa. Caravana este o expoziție mobilă care prezintă diverse tipuri de echipamente electrice și electronice, dezasamblate, în scopul evidențierii conținutului reciclabil și periculos, alături de alte informații utile privind importanța reciclării și valorificării materiilor prime. Proiectul “Caravana ECOTIC” a fost desemnat de Comisia Europeană drept Best Environment LIFE Project în cadrul GREEN WEEK  2018.

“Participăm la Forumul Orașelor Verzi din dorința de a împărtăși bunele practici din domeniul protecției mediului împreună cu participanții la acest eveniment internațional. Prezența Caravanei ECOTIC la Brașov în aceste zile este menită să evidențieze importanța colectării și reciclării deșeurilor electrice și electronice și să ofere cetățenilor soluții accesibile de predare a echipamentelor uzate”, declară Valentin Negoiță, Președinte ECOTIC.

Etichetat cu: ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)