Identificarea și ridicarea deșeurilor abandonate pe teritoriul Craiovei

Publicat în Dolj acum 1 an
gunoiSăptămâna aceasta a debutat o acțiune comună, inițiată de Primăria Craiova, în colaborare cu Iridex Group, Salubritate Craiova și Poliția Locală Craiova pentru identificarea și ridicarea deșeurilor abandonate pe teritoriul Craiovei. Doar în primele două zile, s-a acționat în cartierul Brestei și au fost ridicate peste 30 de tone de gunoi și aproximativ 400 de kilograme de deșeuri voluminoase abandonate. “Au fost identificate 15 proprietăți private unde aceste deșeuri au fost abandonate, iar proprietarii acestora au fost sancționați.
Pentru o mai mare eficacitate, au fost stabilite până acum mai multe puncte vulnerabile, din diferite zone ale orașului, care sunt tranzitate și folosite pentru abandonarea deșeurilor. Se are în vedere ca pe viitor, în aceste puncte, să fie instalate camere de supraveghere.
Acțiunile se vor desfășura zilnic, iar sancțiuni se vor da, nu doar proprietarilor ale căror terenuri nu sunt împrejmuite, ci și celor care aruncă deșeurile”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, într-o postare pe facebook.
via Cuvântul Libertății

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)