În 11 localități din Hunedoara va fi reluată, pe 2 aprilie, campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase

Publicat în Hunedoara acum 3 ani

deseuri voluminoaseÎn 11 localități din Hunedoara va fi reluată, pe 2 aprilie, campania de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase a Brai Cata, astfel încât locuitorii acestor unități administrativ teritoriale să poată scăpa de mobilier, covoare, canapele, obiecte sanitare și multe altele, care s-au degradat sau le prisosesc, cu excepția deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Mai mult decât atât, se interzice amestecarea deșeurilor voluminoase cu deșeuri periculoase sau alte deșeuri reziduale sau reciclabile.

„Nu se colectează transformatori, condensatori cu conținut de PCB, deșeuri de echipamente electrice și electronice, produse cu conținut de azbest”, se subliniază în materialele informative distribuite în zonele vizate.

Utilizatorii din zonele cu blocuri pot depune aceste deșeuri, pe platformele plurifamiliale, iar abonații din zonele de case, la platformele cu deșeuri reciclabile sau în punctele stabiolite împreună cu autoritățile locale, însă doar în datele stabilite pentru colectare. În afara campaniilor, colectarea deșeurilor se face contra cost, pe bază de solicitare telefonică, iar depozitarea ilegală se sancționează conform legii.

Iată programul complet al noii campanii de colectare:

2 aprilie 2021

– Sântămăria Orlea

– Bretea Română

6 aprilie 2021

– General Berthelot

– Răchitova

– Densuș

13 aprilie 2021

– Sarmizegetusa

– Râu de Mori

– Totești

20 aprilie 2021

– Hațeg

27 aprilie 2021

– Pui

– Sălașul de Sus

Pentru detalii suplimentare, abonații din zonele vizate se pot adresa dispeceratului Brai Cata Hunedoara, la telefon 0254.267.233.

via Brai Cata

Vezi punctele de colectare administrate de

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)