Campanie de ridicare gratuită a deșeurilor voluminoase la Hunedoara

Publicat în Hunedoara acum 2 ani

deseuri voluminoaseNU se pot depozita la punctele de colectare a deșeurilor menajere resturile provenite din reamenajarea locuințelor

De astăzi și până joi, 10 februrarie 2022, în municipiul Hunedoara are loc o nouă CAMPANIE DE RIDICARE GRATUITĂ A DEȘEURILOR VOLUMINOASE

Astfel, în zilele de 7, 8, 9 și 10 februarie FEBRUARIE 2022, la toate punctele de colectare a deșeurilor menajere de pe raza municipiului Hunedoara se pot depozita și deșeuri voluminoase (obiecte de mobilier, obiecte sanitare – vase de toaletă, căzi de baie, cabine de duș, lavoare, rezervoare WC etc. – covoare, plăpumi, saltele, parbrize, oglinzi de mari dimensiuni), urmând ca acestea să fie ridicate gratuit de către operatorul de salubritate autorizat BRAI-CATA.

ATENȚIE! În afara intervalului amintit, deșeurile voluminoase se pot ridica doar la cerere și contra-cost, de către operatorul de salubritate amintit – informații suplimentare puteți obține la numerele de telefon 0254-266.320 sau 0254-267.233.

NU se pot depozita la punctele de colectare a deșeurilor menajere resturile provenite din reamenajarea locuințelor (moloz, plăci de rigips, tâmplărie etc.). Aceste deșeuri sunt ridicate DOAR LA CERERE, în baza unui contract de prestări servicii încheiat cu operatorul de salubritate SALUBPREST Hunedoara. Pentru informații suplimentare este disponibil numărul de telefon 0757-888.988.

Depozitarea de deșeuri voluminoase în alte zile decât perioada amintită se sancționează cu amendă.
De asemenea, depozitarea de deșeuri provenite din reamenajarea locuințelor la punctele de colectare a gunoiului menajer se sancționează cu amendă (indiferent de ziua în care se petrece fapta)
Valoarea amenzilor este cuprinsă între 10.000 și 20.000 de lei pentru persoanele fizice, respectiv între 50.000 și 70.000 de lei pentru persoanele juridice.

Sursa: Primăria municipiului Hunedoara

Etichetat cu: , ,

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)