Începe colectarea deșeurilor voluminoase în Florești

Publicat în Cluj acum 2 ani

deseuri voluminoasePrimăria Florești începe colectarea deșeurilor voluminoase și a deșeurilor rezultate din construcții și demolări. Campania de colectare va avea loc în perioada 28-30 iunie și se desfășoară în colaborare cu RDE Harghita și AVE Bihor Asociere firme de salubrizare. Potrivit Primăriei Florești, în mai multe zone din comună vor fi amplasate containere cu o capacitate de 5-10 metri cubi, unde pot fi lăsate deșeurile voluminoase.

Se vor colecta următoarele tipuri de deșeuri:

deșeuri voluminoase: deşeuri solide de dimensiuni mari, precum mobilier, covoare, saltele, obiecte mari de folosinţă îndelungată, altele decât deşeurile de echipamente electrice şi electronice.
deșeuri din construcții și demolări: deșeuri rezultate din activități precum construcția de clădiri și obiective de infrastructură, construcția și întreținerea căilor rutiere, demolarea totală sau parțială a clădirilor sau a obiectivelor de infrastructură, putând include: ciment, cărămizi, țiglă, lemn, resturi de tâmplărie, roci, ipsos etc. (cantități limitate).
Containerele speciale vor fi amplasate în următoarele zone:

floresti x floresti x

via Servus Cluj

Etichetat cu:

Adaugă un comentariu
(obligatoriu)

(obligatoriu)

(obligatoriu)